Новости

Ateliere pentru copii: încondeierea ouălor de Paști

Orice mămică din capitală știe că weekend-urile creative se petrec la Shopping Malldova. Cu ocazia apropierii sărbătorilor de Paști, duminică au fost organizate ateliere de încondeiere a ouălor și confecționare de bricolaje, iar spre final, copiii au avut parte de un show distractiv în care au dansat alături de animatorii serii.

Nu doar cei maturi încondeiază ouă pentru masa de Paști, dar și copiii. Zece copii cu vârste până la 12 ani s-au adunat la masa de confecționare a bricolajelor pentru a învăța cum se încondeiază un ou. În calitate de vopsea le-a servit sclipiciul, iar cei doi instructori iscusiți în domeniu le-a uşurat munca. Copiii au devenit instantaneu mici profesioniști şi au meşterit nişte capodopere perfecte pentru înfrumusețarea mesei de sărbători.

Ulterior, s-au adunat mai mulți copii pe ringul de joacă la parterul centrului unde au dansat, au învățat a înota, s-au plimbat pe valuri cu pinguini și au înălțat curcubeie. Sigur, toate acestea au fost doar jocuri, dar oare este ceva mai distractiv pentru un copil într-o zi de weekend?

Jurnalist: Ludmila Popescu
Foto: Tina Purcel

allfun

Еще Новости