События

Vitali Cipileaga a lansat prima sa carte "De vorbă cu Emma"

Cunoscutul blogger Vitali Cipileaga, ieri şi-a lansat prima sa carte „De vorbă cu Emma”. Peste 400 de oameni au vizitat una din cele mai grandioase prezentări de carte de la Chişinău. 

Blogul autorului „De vorbă cu tine”, de curând a împlinit un an de activitate, timp în care a adunat 10 milioane de cititori, iar continuarea online-ului a fost posibilă prin realizarea unei cărţi. Vitali este cunoscut în mediul online ca unul dintre cei mai de top bloggeri din Moldova şi România. Timp de un an a reuşit să se căsătorească, să lanseze un blog şi să adune un număr impunător de vizitatori online, să scrie şi să lanseze prima sa carte şi, în primul rând, să devină cel mai fericit tătic de fetiţă.

La îndemnul editorului cărţii, Ion Bargan, dar şi cu susţinerea celor apropiaţi, Vitali a reuşit să creeze „De vorbă cu Emma”, o carte unde se poate regăsi oricine.  „Aş vrea să citiţi această carte nu de dragul cuvintelor, dar de dragul regăsirii, să simţiţi textele ca pe propia poveste de viaţă” susţine scriitorul în devenire.

Publicul, preponderent feminin, a fost delectat cu muzică clasică oferită de „Chişinău Youth Orchestra”, iar câteva frânturi din carte au fost interpretate cu iscusinţă de către actorii Nicu Ţurcanu şi Daniela Burlaca. Tot ei sunt vocile cărţii audio.

Înainte de a fi lansată oficial, “De vorbă cu Emma”a devenit bestseller în timp record, fiind înregistrate peste 2000 de comenzi , timp de trei săptămâni.

Deşi organizatorii au preconizat că evenimentul va fi vizitat de un număr valoros de oaspeţi, totuşi  sala a fost arhiplină. Vitali Cipileaga a menţionat că acest motiv este unul din cele mai mari realizări de până acum.

Jurnalist: Cristina Evtodii
Fotograf: Yon Savin

allfun

Еще События