События

1 an de rebranging – un nou Promo plus

120 oaspeţi, peste 1000 de fotografii, 14 piese interpretate, surprize, cadouri, delicii şi cel mai important o atmosferă incendiară.  Astfel, s-a marcat un an de rebranding al revistei  -  vesel, interactiv şi cu succes.

11 noiembrie, în incinta celui mai fastuos local din capitală, revista Promo plus a marcat un an de la rebranding, marcat de schimbări, motivări şi realizări. Promo plus este cunoscut pe piaţa media mai bine de 11 ani, care exact un an în urmă şi-a relansat activitatea. În revista informativ –publicitară Promo plus  se găsesc interviuri cu oameni de succes şi business soluţii, reuşite în carieră, trenduri din lumea modei, tehnologilor informaţionale şi automobilelor.

Petrecerea a fost onorată de mai mulţi oameni de afaceri şi personalităţi mondene - Anatol Iasciuc, Serghei Pronoza, fraţii stomatologi Grosu, Olia Tira, Corneliu Vidrasco şi alţi oaspeţi dragi. Tatiana Heghea, Diana Rotaru, Samir Loghin şi formaţia Sun Stroke Project au fost cei interpreţi, care au făcut atmosfera mai frumoasă.

”Acest an a fost unul plin de reuşite. Pentru noi, fiecare client este ca şi primul.  Îmi exprim recunoştinţa pentru colaborarea fructuoasă pe parcursul anului. Încrederea pe care ne-o acordaţi, ne fac mai responsabili şi ne motivează să ne dezvoltăm, să oferim servicii noi, să devenim mai buni, pentru voi, cititorii noştri. Vă mulţumesc că aţi fost alături de noi. Vom  contribui în continuare la dezvoltarea şi prosperarea partenerilor şi  clienţilor  noştri” a menţionat Irina Gureeva, director al revistei Promo plus.

Punctul culminant al serii a fost participarea ansamblului Katuna, care au creat o atmosferă nemaipomenită. La mulţi ani Promo plus!

Еще События