События

12 ani în 12 pași de flamenco alături de Promo Plus

Irina Gureeva, director al revistei PROMO plus: "La PROMO plus se lucrează cu pasiune, exact așa cum se dansează flamenco, fiindcă fără pasiune de ceia ce faci nimic nu se reușește. Astfel am ajuns la cei 12 ani, în 12 pași ritmici de flamenco, care este mai agale, care mai grăbit, care mai scurt, care mai lung, însă suntem aici, la hotarul celor 12 ani! În acest context, aș dori să mulțumesc pentru devotament tuturor clienților, partenerilor și cititorilor dar în primul rînd echipei noastre de profesioniști."


Începutul lunii iunie a fost remarcat de un eveniment pentru piața media din Republica Moldova și anume celebrarea celor 12 ani de activitate ai revistei informativ publicitare – PROMO plus.

Evenimentul a fost petrecut în stil flamenco, într-un local fastuos din capitală având ca invitați clienții fideli, partenerii loiali și cititorii la celebrarea evenimentului  - 12 ani în 12 pași de flamenco alături de PromoPlus. Exact așa cum dansul flamenco unește suflete și destine, astfel au fost reuniți toți oaspeții în acea seară  pentru a celebra succesul revistei.


Alexandru Șișkin, cel mai carismatic moderator și frumoasa și talentata Tatiana Heghea au prezentat evenimentul într-un stil unic. Olia Tira, Samir Login, Maxim Zavidia și alții au delectat invitații cu piese deosebite în stil flamenco.

Oaspeții s-au bucurat de un spectacol plin de pasiune, de la baletul Just Fried, de muzică bună, de bucate delicioase și au savurat vinuri de colecție precum și șampanie selectă.

În special, în seara de celebrare pentru cei mai loiali clienți, sau decernat premii pentru loialitate. Seara a culminat cu dansuri de ardoare și tortul, împărțit cu drag de echipa revistei PromoPlus.

Еще События