News Mix

Irina Macari lansează piesa "Dragoste nebună"

La început de toamnă piața muzicală din Republica Moldova mai cunoaște un nume nou, plin de grație, talent și feminitate. Irina Macari este o tânără originară din Orhei, care și-a lansat acum câteva zile piesa de debut „Dragoste nebună”, premiera având loc la postul public de televiziune și la postul public de radio. Pentru această piesă - o baladă plină de emoții și sentimente tomnatice - tânăra artistă a colaborat cu Viorel Mahu și Ion Lincovschi.

Muzica însă nu îi este străină - Irina a participat la diverse evenimente private, unde era invitată. Pe parcursul lunii septembrie, ea și echipa sa se vor afla în campania de promovare a piesei atât în Republica Moldova, cât și în România.

Tot în această perioadă Irina Macari filmează clipul piesei, împreună cu regizorul Stas Blagoslovitu. Artista nu a dorit să dezvăluie prea multe detalii, însă ne-a mărturisit că în clip vor fi cinci scene și că își va manifesta aptitudinile de dansatoare. Toate filmările au loc în Chișinău și produsul final ar putea fi gata de lansare cel târziu la începutul lunii octombrie.

Tot în această toamnă, Irina Macari își va schimba stilul muzical. Ea va miza pe ceva mai comercial și nu exclude o colaborare cu o echipă de peste Prut.

Еще News Mix