News Mix

Dansatoarea moldoveancă Olesea Nespeac trece în următoarea etapă la ‎"Танцы на ТНТ‬"

Olesea Nespeac e o tânără dansatoare din Moldova, care participă la cel de-al treilea sezon al concursului televizat „Танцы на ТНТ” din Rusia. În ediția de ieri, 10 septembrie, Olesea a debutat în concurs și a demonstrat juriului dar și telespectatorilor că merită să meargă mai departe.

Prezența ei în acest concurs nu este singura participare a dansatoarei la show-urile televizate. Anterior, ea a mai evoluat alături de „Spacedancecompany” la „Românii au talent” și la prima ediție a concursului „Moldova are talent”. Deși nu este la prima participare, de fiecare dată înainte de a ieși pe scenă are emoții și este plină de euforie. „La aceste concursuri este emoționant faptul că ești apreciat deodată, chiar după evoluție. Jurații sunt niște oameni competenți și nu se sinchisesc să-ți spună direct ceea ce cred”, a povestit Olesea.

Tânăra dansează de mică. A început cu baletul. Anume atunci a descoperit că are anumite capacități și înclinații spre plasticitate și muzicalitate. Pe parcursul carierei sale de dansatoare, Olesea Nespeac a încercat diferite stiluri de dans. Acum ea poate spune cu exactitate că le dansează pe toate, dar cel mai apropiat stil este cel modern, de genul jaz-funk.

Sursa: diez.md

Еще News Mix