News Mix

Crina Stinca ne va reprezenta tara in competitia internationala Miss Grand International 2016 din Las Vegas – SUA

In urma selectiei nationale Miss Grand International Moldova 2016, Crina Stinca a fost desemnata oficial sa reprezinte Moldova in cadrul competitiei Miss Grand International 2016, competitie care se desfasura in acest an in Las Vegas, Statele Unite ale Americii in perioada 6 – 26 octombrie 2016. Marea finala va avea loc in data de 25 octombrie. In competitie vor participa 90 de tari.


Crina locuieste in Briceni, are 24 de ani, 1.78 m inaltime iar dimensiunile sale sunt 88-61-92.

Crina este absolventa a Facultatatii de Drept Alecu Russo din Balti si vorbeste fluent 2 limbi straine, rusa si engleza.

Fiind pasionata de make-up, Crina a si-a facut pregatirea de Make-Up artist sub indrumarea Elenei Revenco. Fiind pasionata si de design vestimentar, Crina va purta in Las Vegas propriile sale creeatii insa si o rochie creeata de designerul Christian Pelayo din Hollywood. Printre pasiunile sale se mai numara sportul, psihologia si calatoriile.

„Onoarea de a reprezenta Republica Moldova in competitia internationala de frumusete Miss Grand International, o competitie de prestigiu organizata in acest an in Statele Unite ale Americii, vor face ca aceasta experienta sa fie cu adevarat una de neuitat pentru mine, fara indoiala cea mai frumoasa experienta din viata mea.

Dupa ce am reprezentat Moldova in 2015 in competitiile Top Model of the World din Egypt si Miss Tourism Queen International din China, participarea din acest an va fi o provocare pentru mine, avand sansa de a-mi testa experienta acumulata in 2015 dar si de a invata lucruri noi si de a acumula o experienta extrem de valoroasa. Stiu ca pentru a castiga o competitie importanta de frumusete, frumusetea fizica trebuie obligatoriu completata de calitati morale si de inteligenta.

Responsabilitatea pe care o am in acest moment promovand Moldova si turismul Moldovei cat si mesajul competitiei „Stop the War” in Las Vegas, ma ambitioneaza si ma impulsioneaza pentru a da tot ce am mai bun in vederea ocuparii unui loc cat mai bun pe podiumul din Statele Unite ale Americii.

Le sunt profund recunoscatoare tuturor celor care au avut incredere in mine si m-au sustinut de la bun inceput, familiei mele pentru incredere si suport, dar si agentiei ExclusivEvent pentru ca m-au considerat cea mai potrivita pentru aceasta misiune. – ne-a declarat Crina Stinca – Miss Grand International Moldova 2016 .

„Crina Stinca este una dintre cele mai frumoase, ambitioase si inteligente ambasadoare a frumusetii delegate de catre agentia noastra in cei peste 16 ani de activitate. Fiind la a treia ei participare intr-o competitie internationala de acest gen, Crina are frumusetea, carisma, inteligenta si calitatile necersare unui model international, pentru a reprezenta Moldova cu onoare in Statele Unite si de a se intoarce in Moldova cu un loc cat mai bun pe podium! Ea este un adevarat model demn de urmat de catre toate moldovencele frumoase care isi doresc sa se remarce in acest domeniu si sa promoveze valorile Moldovei peste hotare!” - ne-a declarat dl.Ernest Hadrian Böhm reprezentantul agentiei Exclusiv Event si presedintele Miss Grand International Moldova . 

Toti moldovenii sunt invitati sa urmareasca evolutia Crinei din perioada 6 – 26 octombrie 2016 din Las Vegas, vizitand pagina sa oficiala de Facebook „ Miss Grand International Moldova ”- pagina unde vor putea vota Moldova si vor putea vedea cele mai noi si mai fierbinti poze postate zilnic. Avem nevoie de cat mai multe like-uri pe pagina de facebook din partea moldovenilor pentru a o sustine pe Crina in cursa pentru castigarea coroanei Miss Grand International 2016! Like-urile de pe paginile de facebook oficiale vor fi luate in calcul la punctajul final al competitiei din Las Vegas!

Еще News Mix