News Mix

Irina Macari a lansat videoclipul la piesa „Dragoste nebună”

Vă povesteam în urmă cu mai bine de o lună despre lansarea piesei „Dragoste nebună” și despre faptul că interpreta Irina Macari este în perioada filmării videoclipului. Iată că, recent, interpreta a avut parte de o dublă sărbătoare. Irina și-a lansat noua producție video într-un local din capitală, în aceeași zi când și-a sărbătorit ziua de naștere.

La eveniment au fost prezenți colegi de breaslă, prieteni și reprezentanți ai presei.  

Videoclipul păstrează o notă nostalgică și sentimentală, fiind realizat de regizorul moldovean Stas Blagoslovitu. El spune că Irina este o fire feminină care știe cum să cocheteze cu aparatul de filmat. Chiar dacă filmările au durat foarte mult timp, echipa a avut parte doar de surprize plăcute, iar rezultatul a fost pe măsură.

Irina Macari are așteptări mari de la proiectul ei. Imediat după ce se încheie campania de promovare a clipului în Republica Moldova și în România, artista intenționează să își reformeze proiectul muzical, începând de la numele de scenă și terminând cu stilul muzical abordat.

Oare o vom vedea pe Irina mai rebelă, mai „comercială” în piesele și clipurile ulterioare? Nu ne rămâne decât să așteptăm!

Vizionează și TU videoclipul piesei „Dragoste nebună”:

Еще News Mix