Новости

Terapia cu oxygen hyperbaric la Vivi Spa

Tratamentele de reîntinerire a tenului au devenit foarte populare şi extrem de solicitate, fiind adecvate pentru toate vârstele şi tipurile de ten. Un ten matur cu riduri, obosit şi lipsit de vitalitate sau unul tânăr, cu probleme şi semne post acnee, toate au nevoie de restartarea metabolismului celular.

ViviSpa vă pune la dispoziţie o serie de tehnici inovatoare de rejuvenare facială, cu efecte remarcabile, personalizate în funcţie de nevoile tenului dumneavoastră.

Un concept unic în industria frumuseţii, supranumit şi ”fântâna tinereţii”, este Terapia Cu Oxigen Hiperbaric. Această procedură a entuziasmat chiar şi star-urile hollywoodiene deoarece este noninvazivă, fără injecţii şi fără durere, iar efectele sunt imediate şi de lungă durată.Tratamentul presupune infuzarea în derm a oxigenului cu puritate foarte mare (98%) sub forma unui jet de aer. În rezultat, se stimulează secreţia de colagen şi se intensifică regenerarea celulară. Oxigenarea hiperbarică se recomandă oricărui tip de ten, soluţionând probleme precum deshidratarea tenului, lipsa fermităţii, acneea, cearcanele evidente şi ridurile!

Concomitent în piele pot fi introduse diferite cocktailuri de substante cu scop de hidratare şi creştere a luminozităţii.

O metodă excelentă de curăţare şi exfoliere a pielii este microdermabraziunea care presupune un tratament de peeling facial mecanic. Este unul din cele mai solicitate tratamente cosmetice deoarece se desfăşoară fără dureri şi nu are efecte secundare.

Exfolierea cu aparatul de microdermabraziune înlătură celulele moarte de la suprafata epidermului, stimulând astfel regenerarea celulară a pielii şi reechilibrarea fibrelor de colagen şi elastină. În rezultat se reduc vizibil ridurile, liniile fine de expresie, se uniformizează tenul, se estompează semnele produse de acnee şi se îndepărtează pigmentaţiile nedorite ale pielii. Tenul devine neted, catifelat şi mai radiant.

Răsfaţaţi-vă tenul cu tratamente de ultimă oră!

(+373) 60 85 84 86 ; (+373) 022 858-487.

Еще Новости